Inter Silvi AB i Markaryd är Skandinaviens största tillverkare av rosetter och ett av få företag som kan erbjuda produkter för både människor och djur.
Bland våra slutanvändare finns allt från Magnus Uggla och konferensdeltagare till Skandinaviens mest prisade hästar, hundar, kaniner och katter mm.

Historia
Bolaget startades 1982 av paret Berit och Stefan Andersson (Silvi Rosetten AB).
De drev från början en kennel med uppfödning av labradorer. En dag började Berit att sy rosetter till sina valpköpare, vilket senare spred sig till olika hund-föreningar. Det dröjde inte länge innan rosetterna tog över kennelverksamheten. 1992 ändrade bolaget namn till Inter Silvi AB
Lennart Listerud köpte hela företaget 1996, och är idag ensam ägare till Inter Silvi AB.

Idag har Inter Silvi 16 anställda och säljer via postorder till alla typer av djurföreningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland: Tillverkningen är till största delen rent hantverk. Det finns inga maskiner som kan göra hela jobbet, bara vissa moment.

Marknadsföringen av rosetterna sker via Inter Silvis postorderkatalog, som ges ut i 8000 exemplar och omfattar 69 sidor: Förutom katalogen så marknadsför vi oss vid stora arrangemang som Göteborg Horse Show, Falsterbo Horse Show och stora hundutställningar med egen monter. Samt annonsering i fackpress och via Internet. Under senare år har även reklamsidan vuxit.
Det handlar mest om rosetter och värdinneband till konferenser och företagsprofilering.

INTER SILVI AB - Södra Portgatan 37 - 283 50 OSBY - Tel. 0479-100 70 - E-mail: info@intersilvi.se